Ugrás a tartalomra

Önkormányzati tájékoztatás

Tisztelt Önkormányzati Partnerünk!

Az MVM Émász Áramhálózati Kft. mindent elkövet annak érdekében, hogy hozzájáruljon a koronavírus terjedésének megelőzésére tett kormányzati lépésekhez és felkészüljön egy lehetséges járványhelyzetre. A társaság célja, hogy ügyfelei, munkatársai, partnerei és hozzátartozóik egészségét megóvja, ugyanakkor szolgáltatásainak biztonságát garantálja a kihirdetett veszélyhelyzet idején. Intézkedéseinket a kormányzati és hivatali szervekkel együttműködve vezetjük be.

A pandémiás helyzet mindenki számára jelentős kihívást jelent, ez az MVM Émász Áramhálózati Kft. esetében fokozottan igaz, hiszen az áramszolgáltatás biztonságos fenntartása az elsődleges prioritásunk. 

A tervezett karbantartási munkáinkról korábban kiküldött értesítéseinkkel kapcsolatban jelezzük, hogy csak a fogyasztók üzembiztos energiaellátásához halaszthatatlan munkákat tudjuk a megadott időpontban elvégezni. A halasztható munkáinkat egy későbbi időpontra fogjuk ütemezni, ennek megfelelően a frissített munkáink listájáról az eddigieknek megfelelően értesíteni fogjuk Önöket. Természetesen ezen munkák esetében is kiemelt figyelmet fordítunk az egészségügyi intézmények villamos energia ellátására.

Az aktuálisan elvégzésre kerülő munkákat megtalálják, az alábbi weboldalon:

https://mvmemaszhalozat.hu/tudnivalok/energiakozeli-informaciok/tervezett-karbantartasok

Ha valamilyen szempontból ez kritikus helyzetet idéz elő az Önkormányzatuk területén, akkor abban az esetben várjuk visszajelzésüket az alábbi címeken:

onkormanyzati_egyuttmukodesek[AT]mvmemaszhalozat.hu

Az esetlegesen Önöknél érdeklődő ügyfelekkel kapcsolatban kérjük, hogy a fentieknek megfelelően tájékoztassák őket.

Így a fogyasztók ellátását a legkisebb zavartatás mellett, de a szükséges üzembiztonság megtartásával tudjuk biztosítani.

Ezúton is kérjük együttműködésüket és előre is köszönjük megértő támogatásukat.

MVM Émász Áramhálózati Kft.