Ugrás a tartalomra

A villamos hálózatot megközelítő fák gallyazása kulcsfontosságú a zavartalan áramszolgáltatáshoz

Az őszi időszakban fontos kerti tennivaló a fák gallyazása, ami a zavartalan áramszolgáltatás érdekében is nélkülözhetetlen. Fontos, hogy a fatulajdonosok tisztában legyenek kötelességükkel, és ismerjék az áramszolgáltató gallyazási gyakorlatát.

Az MVM Csoport áramhálózati társaságai arra törekszenek, hogy a villamosenergia-szolgáltatás folyamatos és zavartalan legyen. Az üzemzavarok jelentős részét a vezetékek biztonsági övezetét elérő fák okozzák, ezért is nélkülözhetetlen a villamos hálózat biztonsági övezetének tisztán tartása. Ez a hatályos törvényi rendelkezések értelmében az ingatlantulajdonos kötelessége, ám ha nem végzi el a kellő mértékű gallyazást, a folyamatos villamosenergia-szolgáltatás érdekében szerződött gallyazó partnereinkkel elvégeztetjük azt.

Számítunk ügyfeleink együttműködésére, mert a túl magasra nőtt, a hálózatot veszélyesen megközelítő fák gallyazásával sokat tehetünk a folyamatos és biztonságos áramszolgáltatásért, valamint elkerülhető az élet- és balesetveszély.

részletek