Ugrás a tartalomra

Közterületi munkavégzés

Az MVM Émász Áramhálózati Kft., mint hálózati engedélyes fogyasztóit jellemzően közép- és kisfeszültségű közcélú elosztóhálózatain látja el. Ezek a hálózatok nagyrészt közterületen helyezkednek el.
A hálózatok létesítése, bővítése, felújítása, rekonstrukciója az Elosztóhálózati beruházási osztály operatív irányítása és tevékenysége során valósul meg. A beruházásokkal az engedélyes az elosztóhálózatát egyrészt az új villamos energia igények kiszolgálása miatt bővíti, másrészt az elvárt minőségű szolgáltatás biztosítása érdekében folyamatosan felújítja. A munkavégzés jóváhagyott, engedélyezett tervdokumentáció alapján, a területileg illetékes önkormányzati engedélyek birtokában történik. A biztonságos munkavégzéshez szükséges munkaterületet a hálózat üzemeltetője biztosítja.

A hálózati munkák egyik része előre tervezhető, másik része azonnali beavatkozást igényel. A kivitelezési munkákat szakmai területen előminősített vállalkozók végzik, munkájukat folyamatosan értékeljük.

A kivitelezés aktuális helyszíneiről, a munkavégzéssel érintett területekről információért, vagy bármilyen - a kivitelezéssel kapcsolatban felmerült - észrevétellel forduljon a Kontakt Centerhez az alábbi telefonszámon: 06 1/20/30/70 474 9999