Ugrás a tartalomra

Együttműködési lehetőségek

Tisztelt Önkormányzati Partnerünk,

A pandémiás helyzet mindenki számára jelentős kihívást jelent, ez az MVM Émász Áramhálózati Kft. esetében fokozottan igaz, hiszen a munkatársak, ügyfelek védelme és a vírus terjedésének lassítása mellett az áramszolgáltatás biztonságos fenntartása  is  prioritás. 

A tervezett karbantartási munkáinkról korábban kiküldött értesítéseinkkel kapcsolatban jelezzük, hogy csak a fogyasztók üzembiztos energiaellátásához halaszthatatlan munkákat tudjuk a megadott időpontban elvégezni. A halasztható munkáinkat egy későbbi időpontra fogjuk ütemezni, ennek megfelelően a frissített munkáink listájáról az eddigieknek megfelelően értesíteni fogjuk Önöket. Természetesen ezen munkák esetében is kiemelt figyelmet fordítunk az egészségügyi intézmények villamos energia ellátására. Cégünk a kormányzati és hivatali szervekkel folyamatosan egyeztet és együttműködik.

Az aktuálisan elvégzésre kerülő munkákat megtalálják, az alábbi weboldalon:

https://mvmemaszhalozat.hu/tudnivalok/energiakozeli-informaciok/tervezett-karbantartasok

Ha valamilyen szempontból ez kritikus helyzetet idéz elő az Önkormányzatuk területén, akkor abban az esetben várjuk visszajelzésüket az alábbi címeken:

onkormanyzati_egyuttmukodesek[AT]mvmemaszhalozat.hu

Az esetlegesen Önöknél érdeklődő ügyfelekkel kapcsolatban kérjük, hogy a fentieknek megfelelően tájékoztassák őket.

Így a fogyasztók ellátását a legkisebb zavartatás mellett, de a szükséges üzembiztonság megtartásával tudjuk biztosítani.

Ezúton is kérjük együttműködésüket és előre is köszönjük megértő támogatásukat.

MVM Émász Áramhálózati Kft.

Mint ahogy az Önkormányzatnak, az MVM Émász Áramhálózati Kft.-nek is fontos a települések folyamatos fejlesztése

Az MVM Émász Áramhálózati Kft. a közös célhoz az üzembiztonság növelésével, a lakossági és üzleti fogyasztók, mind magasabb szintű ellátásával járul hozzá.

Az MVM Émász Áramhálózati Kft. több milliárd forint értékben saját forrásából folyamatosan újítja, javítja hálózatát, ezzel is biztosítva a megfelelő szolgáltatási színvonalat.

Településfejlesztésre az Önkormányzatok által elnyerhető források több formában is rendelkezésre állnak. Amennyiben forrásainkat összehangoltan és együttműködésben használjuk fel, a lakossági és üzleti igények (mind az energiaellátás, mind a település-fejlesztés, vagy akár az épített környezett megjelenését tekintve) még teljesebben kielégíthetőek. Az MVM Émász Áramhálózati Kft. ebben kínál partnerséget az Önkormányzatoknak azzal a céllal, hogy a települések minél élhetőbbek legyenek, a régiók pedig minél jobban fejlődhessenek, munkahelyeket teremthessenek.

Az Önkormányzat részéről érkező hálózati eszközök átalakításával és/vagy áthelyeztetésével járó megkeresések (közműkiváltások) kezelése számunkra kiemelten fontos, melyre külön eljárásrend alapján történik a megvalósítás koordinálása. 

Amiben mi az Önkormányzat rendelkezésére tudunk állni:

  • segítség a beruházások előkészítésében
  • rugalmas, egyedi igényeknek megfelelő szerződéses konstrukciók
  • személyre szabott, közvetlen ügyintézés
  • amennyiben a finanszírozási szabályok korlátozzák a beruházás során létrejött eszközökkel történő rendelkezést (pl. elidegenítési tilalom), annak kezelése
  • közös finanszírozási lehetőségek keresése


Fontos információ: 
Amennyiben az Önkormányzatnak hálózatot érintő fejlesztési elképzelései (különösen az állami támogatással vagy EU-s forrásból megvalósuló fejlesztések) vannak (akár az elkövetkezendő 2-3 évben is), feltétlenül javasoljuk, hogy még a tervezés fázisában vegye fel a kapcsolatot az MVM Émász Áramhálózati Kft.-vel, hogy a beruházásokat a hatályos pénzügyi és számviteli szabályoknak megfelelően tudjuk összehangolni és lebonyolítani. Kérjük azt is vegyék figyelembe, hogy a hálózatlétesítés átfutási ideje az engedélyezési eljárások lefolytatása miatt a szerződéskötéstől számítva hozzávetőlegesen egy év.

Kapcsolódó dokumentumok